Fotokurs i Katterjokk | Fotokurser | Foto kurs
fotokurs-katterjokk

Fotokurs i Katterjokk

Helgen 20-22 September hölls en helgkurs på Katterjokk´s turiststation. Desto närmare kursdatum blir väderprognosen värre och värre med 60 mm regn under lördagens kursdag… man kanske inte ens kan gå ut. Dock har jag vackert väder inom mig. Inget kan stoppa oss att få en fin kurshelg. Kursen är fullbokad sedan länge och då är det bara på med Skalplaggen, ett stort leende och ge sig ut. Temat är action och äventyr och det blir lätt i strilande regn med lera och vattenpölar. Det regnar hela tiden men ok att vara ute med kameran utan att riskera för mycket.

En fantastisk helg med mulet och mycket regn. Supernöjd med deltagarnas resultat och inte en sur min under hela helgen. Ett stort tack till er!

Det kommer säkert en ny kurs till våren 2014. Galleri från kursen kommer också läggas upp inom kort.

 

Fotokurs i KatterjokkPatrik Lindqvist
0

Leave a Reply