En dimmig naturfotomorgon | Fotokurser | Foto kurs

En dimmig naturfotomorgon

Hösten startade fint med ett flertal hungriga och intresserade fotografer. Vi möttes upp redan kl 05,00 vid Djurgårdsbron.  Dimman låg tät över Stockholm och Djurgården denna härliga höstmorgon. Sakta promenerade efter vattnet ut mot Djurgårdsbrunn och Blockhusudden. Regnet hängde i luften och det kändes nästa som om det skulle komma en riktig skur under dagen. Som tur var lättade dimman något och vi slapp ett eventuellt oväder. Istället fick vi uppleva en underbar tystnad som sällan hörs. När Stockholm upplevs så här tidigt och trafiken står stilla känns det som om vi är långt ute på landet. Även om inte solen bröt igenom förrän senare på förmiddagen fanns det en mängd olika detaljer i denna vackra miljö. Små landskap i mossan eller otroligt vackra spindelnät, ormbunkar som visar sig majestätiska när man lägger sig platt på magen och iakttar naturen på riktigt nära håll. Efter en del krypande och fotograferande intog vi kaffe och svensk traditionell frukost i det gröna.

Väl mötta till nästa underbara morgon den 27:e oktober, denna gång besöker vi en helt ny plats.

Kika in och kolla in galleriet för denna morgon, Fotomorgon Stockholm.

En dimmig naturfotomorgonPatrik Lindqvist
0

Leave a Reply