photowalk stockholm

Photowalk tävlingen avgjord!

Ett stort tack till alla deltagare och Carina Regn som gav oss en guidad tur med skrönor och anekdoter utmed photowalken i Stockholm. Även ett stort tack till Scandinavian Photo som bjöd på frukost och sin expertis vid frågor.

 

 

 

 

 

photowalk stockholm-30Vi säger grattis till Kerstin Boelsen som tar hem förstapriset på 1000:- i presentkort hos Scandinavian Photo med en riktigt vacker och stämningsfull bild.

Motiveringen är följande:
Kerstin har utnyttjat tillfället att finna en plats där det råder ett lugn i bilden samt den lilla extra dramatik som krävs för att lyfta den ur mängden av bilder. Speglingen av hus samt träd känns nästan overklig och man funderar på vad som är upp och ned.

 
photowalk stockholmSom andrepristagare finner vi Jun Zhou som har fångat ett tillfälle som lätt passerar våra ögon.
Andrapriset är 750:- är ett presentkort hos Scandinavian Photo.

Motiveringen är följande:
Ny modern arkitektur möter en den äldre med en riktigt snygg inramning. Snygga detaljer och en vågad färgskala.

 
photowalk stockholmTredjepriset går till Claes Åberg för sin bild med turister, fotografer och en ensam motionär vid stadshuset.
Claes vinner ett presentkort på 500:- hos Scandinavian Photo.

Motiveringen är följande:
En bild där vi gärna stannar till och letar detaljer, leenden, kameror, linjer, telefoner, solglasögon, färger och fokus.
Se alla bidrag i galleriet, klicka här.

Håll utkik efter flera tävlingar och kurser under sommaren.

Vi önskar er en trevlig sommar.

Photowalk tävlingen avgjord!Patrik Lindqvist
00

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fotokurser & fotoresor för fotografer

Mästerfoto vill att du ska fotografera, inspireras och utveckla dina kunskaper inom fotografering.

På ett lättsamt och inspirerande sätt blandar vi övningar med teori. Vi erbjuder fotokurser, fotoresor & fotoupplevelser med praktisk inlärning. Vi ger dig direkt feedback på bilderna under kurserna, samt utmanande uppgifter för att utveckla dina kunskaper kreativt.

Vilken fotokurs skall jag gå?

Våra fotokurser lockar både glada amatörer och proffs – allt från grundkurser till mer nischade inriktningar som naturfoto, nattfoto & blixtkurs. Våra fotokurser finns i Stockholm & Göteborg. På kurserna använder du din egen kamera (det går att hyra) för att lära dig att hantera den på ett smidigt sätt. Gå in på fotokurser för att se vårat utbud av kurser.

Grundkurser – efter fotokursen har du lärt känna din kamera, förstår grundläggande teori & kamerateknik samt har genomgått praktiska övningar. Den gröna knappen blir ett minne blott.

Kvällskurser – kortare fotokurser på ca 3 timmar en kväll någon dag i veckan. Praktiska & teoretiska kurser inom kamerateknik, bildbehandling & temainriktad fotografering.

Helgkurser – riktar in sig på mycket fotografering med vald tema inriktning med viss del teori för att utveckla teknisken. En hel helg frossande i fotografering. Vi bor tillsammans & delar erfarenheter. Feedback på bilder & ett kreativt lärande.

Online – Mästerfoto erbjuder även fotokurser online. Titta in på www.fotokurs-online.se

Vi arrangerar även föreläsningar & utbildningar, samt olika tjänster inom fotografering, för både företag och privatpersoner.

Mästerfoto arrangerar fotoresor till Island, Japan och Kina.

Med våra fotoresor får du allt planerat med platser, tidpunkter & flexibla scheman för att få ut det bästa beroende på olika väderförhållanden under resan. Om du är amatör eller professionell är detta det perfekta sättet att bli inspirerad och att fördjupa dig i fotografering. Jag lovar att du kommer hem med riktigt bra bilder & nyutvecklade färdigheter från fotoresan.

Island – följ med på ett fantastiskt äventyr till Island i fyra, sex eller nio dagar. Fotografera magiska vulkan, kustlandskap & dalar av varma nyanser. Koppla av i naturliga varma källor medans tittar på stjärnorna långt ut i vildmarken. Det finns även goda chanser till norrsken.

Japan – är en resa som ligger varmt om hjärtat med unika landskap och djurfotografering, Japanska makaker, sångsvanar, stellar eagle som sitter på drivis i soluppgången & dansande tranor är bara några saker vi kommer att uppleva under vår resa. Kulturen är mycket välkomnande & med ett varmt vulkaniskt bad (onsen), känner man sig återhämtad för nya äventyr.

Kina – den äldsta existerande kulturen bjuder på porträtt i världsklass. Vi besöker lokalbefolkningen för porträtt i sina hem klädda i traditionella kläder. Risterrasser, solstrålar, landskap & de mystiska cormorant (skarv) fiskarna upplysta av gaslampor en tidig morgon. Denna resa är en blandning av riktigt fina porträtt locations & sago landskap.

Välkommen att utvecklas kreativt & hitta ditt nästa bildäventyr hos oss på Mästerfoto.

Fotokurs online webbkurs
Manfrotto professional photo
Tierra outdoor equipment
Sony photoProfoto photo equipment
Hoya The difference is clear
Tura Scandinavia
Stöd Plan sverige i deras arbete
City Photo Tours i Stockholm
Konstexpo - fineart printing
Riksförbundet svensk fotografi
Stockholm fotomaraton
X