Bilfotografering "On location" | Fotokurser | Foto kurs

Bilfotografering ”On location”

Att spendera en dag med sköna muskelbilar och samtidigt hålla en kurs i bilfotografering är helt fantastiskt. Normalt sett skulle vi kunna vara ute för att fotografera ”On location” , men en sportbil i snöoväder gör ingen glad. Det är precis vad vi råkade ut för denna dag. Men vi hade en backup och det är vår samarbetspartner Sweden Custom cars som har stora ytor till sitt förfogande. Parkeringshus och liknande finns det gott om var man än hamnar i världen. Och detta kan vara en stor utmaning i sig själv. Under denna dag gick vi igenom allt ifrån den enklaste ljussättning till mer avancerad sådan. Dels prövade vi med att belysa bilen med en Ipad och en ficklampa.
Allt som allt spenderade vi ca 7 timmar i ett garage fyllt med godsaker. Se gärna några av bilderna i galleriet, klicka här

Väl mött till nästa kurs den 2:a Mars

Bilfotografering "On location"Patrik Lindqvist
0

Leave a Reply